Verras uw personeel en zakelijke relaties met een oprecht en goed gekozen relatiegeschenk. Dat kan actiematig en ook enkelvoudig gerelateerd aan een specifieke gelegenheid zoals een geboorte, huwelijk, jubileum, opening, oplevering, etc. Door actief bij te dragen aan persoonlijke momenten die belangrijk zijn voor uw relaties versterkt u geproportioneerd de relatie met de mensen die belangrijk zijn voor u. In opdracht worden relatiegeschenken uniek ontwikkeld en geproduceerd bij onze fabrikanten in het Verre Oosten en worden ze conform de eigen corporate identity volledig vormgegeven.

Voor grote afnemers zetten we persoonlijke webwinkels op waarin de promo items door de eigen medewerkers te bestellen zijn. De gehele voorraad promo items wordt door ons verzorgd. Met daarbij het gehele fulfilment. Denk aan het bijhouden van budgets, voorraadposities, orderpicken, verzending en managementrapportages.

Wij beheersen alle druktechnieken om een promotioneel geschenken op exact de juiste wijze te voorzien van uw logo. Dit kan aan de hand van uw logo en huisstijl in PMS kleuren, maar ook digitale druktechnieken in full colour worden momenteel vaak toegepast. Door dat wij de beschikking hebben over onze eigen drukfaciliteit kunnen wij nauwkeurig werken en de hoogste kwaliteit leveren. Daarnaast kunnen wij in veel gevallen al binnen 48 uur bedrukt leveren.